Deti deťom

V tomto školskom roku sa naša materská škola zapojila do niekoľkých projektov, vďaka ktorým sa nám podarilo získať finančné prostriedky, ktoré použijeme na nákup didaktických pomôcok, hračiek  a vybavenie školského dvora pre deti. Touto cestou sa chceme  veľmi pekne poďakovať všetkým zamestnancom MŠ, rodičom, starým rodičom, známym, ktorí sa zapojili do projektov, podporili ich, hlasovali a tým nám pomohli vyhrať finančné prostriedky.

Posledný projekt bol však iný, výnimočný. Bol nielen o výhre pre MŠ, ale mal aj charitatívnu myšlienku, kde nielen dospelí pomáhajú deťom, ale aj deti pomáhajú deťom. Deťom, ktoré nemali také šťastie na rodinu a žiaľ ocitli sa v detských domovoch. Naše deti z MŠ majú dobré srdiečka a priniesli pre deti z detských domovov veľa hračiek,  ktoré im vyčaria úsmev na tvári a potešia srdiečko. Všetky deti mali rozžiarené očká a tešili sa, že ich hračka poteší iné deti.

Na oplátku zase deťom z MŠ podaroval sponzor projektu plyšovú hračku, ktorú im osobne prišiel rozdať maskot organizácie.

Verím, že takýchto krásnych charitatívnych projektov bude čoraz viac a v tejto neľahkej dobe ľuďom otvoria srdiečka a budú si vzájomne pomáhať.

Tento obsah bol zaradený v Aktualita. Zálohujte si trvalý odkaz.

Komentáre sú uzavreté.