Stravovanie

   

Tu si môžete pozrieť jedálny lístok

  Alergény v potravinách (označenie v číslach od 1 do 14)   
  1. Obilniny obsahujúce lepok(t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
  2. Kôrovce a výrobky z nich.
  3. Vajcia a výrobky z nich.
  4. Ryby a výrobky z nich.
  5.  Arašidy a výrobky z nich.
  6.  Sójové zrná a výrobky z nich.
  7. Mlieko a výrobky z neho.
  8. Orechy, ktorými sú-mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a gueenslandské orechy a výrobky z nich.
  9. Zeler a výrobky z neho.
  10. Horčica a výrobky  z nej.
  11. Sezamové semená a výrobky z nich.
  12. Oxid siričitý a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 19mg/kg alebo 10mg/l.
  13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
  14. Mäkkýše a výrobky z nich.
 

Komentáre sú uzavreté.