Stravovanie
Alergény v potravinách (označenie v číslach od 1 do 14)
- Obilniny obsahujúce lepok(t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody)
- Kôrovce a výrobky z nich.
- Vajcia a výrobky z nich.
- Ryby a výrobky z nich.
- Arašidy a výrobky z nich.
- Sójové zrná a výrobky z nich.
- Mlieko a výrobky z neho.
- Orechy, ktorými sú-mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a gueenslandské orechy a výrobky z nich.
- Zeler a výrobky z neho.
- Horčica a výrobky z nej.
- Sezamové semená a výrobky z nich.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentrátoch vyšších ako 19mg/kg alebo 10mg/l.
- Vlčí bôb a výrobky z neho.
- Mäkkýše a výrobky z nich.